Spring til indhold

Vi flytter 1/6!

Vi flytter til Skovvejen 48, 4200 Slagelse 1. juni 2021.

Den 1/6/21 flytter lægerne Houmand og Grundsøe fra lægehuset på Sdr Stationsvej 39 og slår dørene op til Trifina ejendommes lækre og smagfulde totalt renoverede lokaler på Skovvejen 48. Beliggenhed er lige overfor Slagelse Sygehus, i samme bygning som covid podningscenter.

Der er meget bekvemme adgangsforhold til den nye klinik: busstoppested lige i nærheden og privat patientparkeringsplads til egne patienter lige udenfor døren. Som noget nyt skal bilens registreringsnummer derfor indtastes i venteværelset ved ankomst.

Lokalerne er store og lyse og med pusleplads til de små. Designet lægger bl.a vægt på at reducere risikoen for smitte. Der er mange børnefamilier tilknyttet klinikken, så indretningen er børnevenlig. Alt i alt er lokalerne indrettet, så de kan rumme et fremtidssikret sundhedstilbud til patienterne.

Annette Houmand og Tommy Grundsøe bestræber sig på løbende at organisere klinikken, så patientarbejdet er fremsynet og fagligt i top. Hver patient og familie er fast tilknyttet til en af de to ejere.  Som patient vil man udover lægerne møde kompetent og velkvalificeret personale i form af sygeplejerske eller social og sundhedsassistent. Der ydes kompetent sundhedsfaglig vejledning, behandling og udredning under hensyntagen til kendskabet til den enkelte patient. Klinikken holder aldrig ferielukket. I ferieperioder vil man blive betjent af klinikkens tilstedeværende personale.

Lægerne Houmand og Grundsøe og deres patienter, er meget glade for at kunne bidrage til at uddanne fremtidens speciallæger. Man kan derfor i klinikken træffe dygtige uddannelseslæger på forskellige stadier af speciallægeuddannelsen. 

Klinikken lægger vægt på altid at have opdaterede it-løsninger. I forbindelse med Coronapandemien er der indført et velfungerende tilbud om videokonsultation og det er der mange patienter, der benytter sig af og føler sig trygge ved.  Video sendes og modtages datasikkert via appen Min Læge, der kan anvendes på både smartphone og Android. Mere end 50% af klinikkens patienter har allerede downloadet appen og brugt den. I appen kan man se sin medicinliste, vaccinationer, prøvesvar, henvisninger og tidsbestilling samt skrive beskeder til klinikken. Forældre kan se deres børns informationer i deres egen app.

Byggeriet er i gang! Her ses Tommy og Annette i de kommende lokaler.