Spring til indhold

Vi tilbyder Snart ultralydsundersøgelser

I et samarbejde med Region Sjælland deltager vi i projekt “en læge tæt på dig” fra efteråret 2022.  Formålet med projektet er at skabe et spændende læringsmiljø, der giver uddannelseslægerne mulighed for at opnå særlige kompetencer, der normalt ikke indgår i deres uddannelsesstillinger.  

Vi forsøger dermed at tiltrække flere uddannelseslæger til vores klinik og dermed til vores lægedækningstruede kommune. 

For vores patienter betyder det, at vi og vores uddannelseslæger vil kunne tilbyde egne patienter visse ultralydsundersøgelser, med henblik på hurtig afklaring/udredning indenfor områder, hvor ultralyd er en egnet undersøgelse i vores sektor.  Dermed kan der i en del tilfælde spares en henvisning og dermed ventetid på afklaringen af helbredsproblemet der undersøges for.  

Tommy Grundsøe og Annette Houmand har det faglige ansvar for udførslen af ultralydsundersøgelser og undervisning af klinikkens uddannelseslæger, så disse kan blive oplært under opholdet i vores klinik